Kunder

Utöver bostadsrättsföreningar och privatpersoner vi arbetar med, finner ni nedan ett urval av våra kunder och samarbetspartners.

Skanska logga

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och infrastruktur.

SBC Logga

SBC är ett av landets ledande företag inom bostadsrättsförvaltning, och erbjuder värdeskapande förvaltningstjänster för bostadsrättsföreningar i hela Sverige.

Vasakronan logga

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag och äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Lund.

Humlegården logga

Humlegården Fastigheter är ett fastighetsbolag som erbjuder lediga lokaler i Stockholm city och utanför tullarna.

HSB logga

HSB Södertörn förvaltar bostäder, kommersiella lokaler åt bostadsrättsföreningar, samfälligheter, allmännyttiga fastighetsbolag och privata fastighetsägare.

Åkerlunds fastighetsservice logga

Åkerlunds Fastighetsservice AB är sedan 1972 verksamma inom fastighetsskötsel i Stockholms-området.

Andersson Company logga

Andersson Company är en byggentreprenör i Stockholm som arbetar med fastighetsutveckling och fastighetsförvaltning.

Fastighetsägarna logga

Fastighetsägarna är en intresse- och branschorganisation som arbetar för en väl fungerande fastighetsmarknad och representerar drygt 17 000 medlemmar.

Aphos logga

Aphos Förvaltning är verksamma inom teknisk förvaltning samt fastighetsskötsel och ombyggnationer.

Jungarve logga

Jungarve Bygg & Snickeri är verksamma inom byggnadsarbeten samt snickeriarbeten.

Rådstornet logga

AB Rådstornet är verksamma inom fastighetsförvaltning, fastighetstjänster samt bostadsrättsombildning.

Intr3prenör logga

In3prenör är en byggentreprenör som arbetar med totallösningar av entreprenader och tjänster inom kommersiellt byggande.

Djurö byggtjänst logga

Djurö byggtjänst är en byggentreprenör som arbetar huvudsakligen i områdena Värmdö, Stockholms skärgård och Nacka.

FastPartner logga

FastPartner äger, förvaltar och utvecklar kommersiella fastigheter.

Olov Lingren logga

Olov Lindgren AB grundades 1938 och äger och förvaltar fastigheter i Stockholm.

Stena Fastigheter logga

Stena Fastigheter är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och äger och förvaltar totalt cirka 2,1 miljoner kvadratmeter fördelat på 23 600 bostäder.

Bildresultat för åke sundvalls

Åke Sundvall, med rötter från Dalarna, startade sitt byggföretag i Stockholm 1942. Från starten år 1942 fram till idag har Åke Sundvall byggt cirka 6000-7000 bostäder (lägenheter och småhus) samt flertalet kontorsfastigheter, hotell, restauranger, skolor mm såsom exempelvis; Spånga Gymnasium, flertalet av Tore Wretmans restauranger (exempelvis Riche, Operakällaren, Stallmästargården). Många av HSB och allmännyttans bostäder har också blivit byggda av Åke Sundvall genom åren.

Bildresultat för A-team inredning

A-team arbetar med ny- eller ombyggnation av butiker och kontor. A-team ser möjligheterna i projektet genom kompetens inom projektledning, design och hantverk. A-team arbetar fram kreativa och funktionella helhetslösningar där projektets behov alltid står i centrum.