Om oss

Bakgrund

Ett familjeföretag sedan tidigt 70-tal 
Året var 1968 och Lennart Denckert startade upp L. Denckert Elinstallationer, då som enskild firma. 1972 blev vi 
Denckert El AB och var då 4 anställda. År 1999 tog Joakim Denckert över verksamheten och är sedan dess företagets VD.

Idag är vi 35 anställda och är verksamma inom el, tele, larm och datainstallationer över hela Storstockholm. Kontoret ligger på Sandsborgsvägen 52 i Enskede, samt en skärgårdsfilial som utgår från Djurö/Stavsnäs.

I början på mars 2014 köpte vi upp företaget Hvervens Elservice, och fick 4 nya duktiga montörer till vårt team. Två år senare, i april 2016, blev all personal och verksamhet överflyttad från Hvervens Elservice till Denckert Installationer.

FotorCreated1

De allra första Denckert El-bilarna på tidigt 70-tal.

Fotor1111Created

7 montörer ur Denckert-personalen under uppbyggnaden av Smaka på Stockholm i Kungsträdgården 2016.

Affärsidé

Vår affärsidé är att tillhandahålla marknadens mest tillförlitliga och kvalitativa installationslösningar av el, tele, data och larmprodukter genom kompetenta, noggranna och trevliga medarbetare.

Hur vi jobbar

Vi tillhandahåller ett brett utbud av produkter och tjänster inom områdena el-, tele-, data- och larminstallationer. För att säkerställa att de arbeten vi utför håller kvalité, arbetar vi endast med etablerade grossister och varumärken.

Våra tjänster baseras utifrån engagerade medarbetare, samt flera år av strävan till att utföra varje arbete så kundanpassat och högkvalitativt som möjligt.

Kunden i centrum

Vi arbetar ständigt med att hålla kunden i fokus och ser till att kunden alltid är med på resans gång, då vi anser att vår välgång härstammar ur kundens framgång.

Projektering

Vi på Denckert Installationer åtar oss att erbjuda våra kunder helhetslösningar inom våra verksamhetsområden. Vi strävar kontinuerligt efter ett lösningsfokuserat samarbete nära våra kunder för att uppmärksamma just era behov.

Detta helhetsåtagande omfattar planering, urval och inköp av material, utförande och avstämning vid avslutat arbete. Allt för att göra er som kunder så nöjda som möjligt.

Lönsam verksamhet med digitala affärssystem