Projekt

Uppsala Sporthotell, Denckert El

Sporthotellet i Uppsala

Vi utför projektering & produktion av Sveriges första koncepthotell för sport och idrott – Sporthotellet i Uppsala! När hotellet står klart kommer det vara 9 våningar högt och rymma 220 rum. Hotellet byggs i Gränby i Uppsala och riktar sig in mot alla inom träningsvärlden – hela sportlag, ungdomslag på cup, föräldrar, tränare. Det kommer även vara det första hotellet i Sverige med möjlighet att ta emot hela lag av handikappsidrottare, då 17 rum i entréplanet är speciellt anpassade för gäster med funktionsnedsättningar. Hotellet konstrueras med prefabricerade hotellrum från Isolamin, och vi står för installation av kraft, ställverk, datanät, brandlarm samt belysning med Dali-styrning från Helvar! I oktober 2017 står..

Läs mer
Klockbojen, Lidingö, Nyproduktion

Klockbojen, Lidingö

Ute på Lidingö i kvarteret Klockbojen installerar vi kraft, belysning och fiber i nyproduktion om 80 st lägenheter. Totalt är det två hus som byggs, som ska bli fem till sju våningar höga. Inflyttning sker till sommaren 2018! Bild från projektet i juli 2017.

Läs mer
Elektriker, Smaka på Stockholm

Smaka på Stockholm 2017

Sedan år 2001 har vi varje sommar utfört all installation av kraft och belysning för matevenemanget Smaka på Stockholm i Kungsträdgården – och i år är inget undantag! Torsdag 1 juni går evenemanget av stapeln!  

Läs mer

Brf Brygghusen i Sollentuna

En ny stadsdel växer fram i Sollentuna – Väsjön! Åt Småa kommer vi utföra projektering av Brf Brygghusen, där 84 st sjö- och naturnära lägenheter på 2-5 rok ska byggas. Bilder lånade från smaa.se.

Läs mer
Garage, Belysning

Garage på Sibyllegatan 11-13

I ett garage på Sibyllegatan 11-13 i Stockholm installerar vi rörelsestyrd belysning i samband med renovering. Garaget omfattar 800 kvm. Arbetet utförs åt bostadsrättsföreningen Järnlodet på adressen. Med renovering och ny belysning fick garaget sig ett lyft!

Läs mer

Sibyllegatan 9

Gångar för varuintag intill restauranger kan ofta vara mörka och dystra. Här gör rätt belysning oerhört mycket! Här på Sibyllegatan 9 har vi installerat ny belysning i gångar och soprum. Vi har även installerat en ny värmepump med styrning för markvärme på innegården till föreningen. I garaget i samma fastighet håller vi just nu även på att installera ny belysning!

Läs mer
Elektriker

Döbelnsgatan 54

Här har vi vår ledande montör Patrik på ett pågående projekt just nu, på Döbelnsgatan! Vi utför lokalanpassning, och installerar kraft, belysning & datanät. All belysning kommer från DEFA Lighting. Då kunden ville ha uttag direkt under arbetsplatserna, så vi här gjutit in 28 st golvboxar i betong. Hyresgästen är arkitektbyrån Sandellsandberg Arkitekter!

Läs mer

Smaka på Stockholm

Smaka På Stockholm i Kungsträdgården är ett av Sveriges största årligen återkommande evenemang, som sedan start sammanlagt haft över 6,5 miljoner besökare. Här ställer restauranger och food-trucks ut, och många restauranger serverar prova på-portioner till lägre pris än vad de tar normalt. Sedan år 2001 har vi sett till att alla restauranger får kraft och belysning, så evenemanget kan genomföras. Bildurval från uppbyggnaden år 2016.

Läs mer

ESSVE

Vi har installerat datanätverk, larm och passersystem på ESSVEs huvudkontor samt showroom i Kista. ESSVE är marknadsledande i Norden på infästningslösningar till bygg- och verkstadsindustrin.

Läs mer

Brf Slätten i Tullinge

Vi har utfört tele- och larminstallationer i bostadsrättsföreningen Slätten i Tullinge med 253 lägenheter. Totalt har vi installerat 70 st kortläsare samt 19 st bokningstavlor/informationstavlor.  

Läs mer

KV Njursta

Vi utför ombyggnation av industrilokaler i Njursta/Upplands Väsby. Uppdraget utförs på totalentreprenad åt In3prenör. Arbetet omfattar installation av kraft och belysning i nya kontorsutrymmen samt verksamhetslokaler. Färdigställande hösten 2016. Vid projektstart våren 2016!  

Läs mer

Vällingby Allé

Vi utför el, tele och datainstallationer i 35 st nyproducerade kedjehus i Vällingby. Beställare är Åke Sundvall Bygg. Projektet påbörjas i slutet av maj 2016 och färdigställande är under våren 2017.   Så här ser det ut i april 2016 vid bygget! Och så här ser det ut i februari 2017!

Läs mer

Brf Duvboet i Sundbyberg

I Sundyberg på Starrbäcksgatan 9-11 utför vi nybyggnation åt Andersson Company. Fastigheten som tidigare varit en kontorsbyggnad byggs nu om till moderna bostadslägenheter. Utöver ombyggnaden kommer även exklusiva penthouse-radhus att byggas på två våningsplan. Idag består fastigheten av ca 7800 kvm kontorsytor och ca 2100 kvm garage. Efter ombyggnaden räknas det bli upp till 7500 kvm bostadsarea, fördelat på ca 100 välplanerade lägenheter om 1 – 4 rum och kök, samt 20 st. radhus om 5 – 6 rum och kök. I början av 2017 står det klart för inflyttning.   Vår duktiga montör Victor på arbetsplatsen i Sundbyberg! På Starrbäcksgatan som ligger centralt i Sundbyberg.

Läs mer

Martin Ohlsson Cashar

Vi utför nybyggnation av Martin Ohlssons nya butik i Bromma, Ranhammarsvägen 6. Uppdraget utförs på totalentreprenad åt In3prenör AB. Uppdraget omfattar projektering för: brand, kraft, belysning och data. Lokalen omfattar ca 3800 kvm. Färdigställande våren 2016.   Så här ser det ut på bygget hösten 2015!   Och så här ser det ut våren 2016! Butiken öppnad!    

Läs mer
Lokal

Narva Communication

Vi har utfört lokalombyggnad på utförande entreprenad till Humlegårdens nya hyresgäst Narva Communication. Lokalen omfattar ca 900 kvm, kraft och belysning.

Läs mer
Inne i villan

Villa Runö

Nybyggnation av hus åt Djurö Byggtjänst. Installationen omfattar kraft, belysning, larm, samt medialösningar. Huset är även utrustat med diverse driftlarm och fjärrstyrningar för värme och belysning.

Läs mer
DAP Arkitekter

DAP Arkitekter

Lokalombyggnad åt Humlegården Fastigheter. Vi har utfört lokalombyggnad på utförande entreprenad till Humlegårdens nya hyresgäst DAP inredningsarkitekter. Lokalen omfattar ca 700 kvm, kraft och belysning med intelligenta styrsystem från Helvar.

Läs mer
Linnegatan 2

Linnégatan 2

Entrérenovering samt byte av belysning i trapphus åt Humlegården Fastigheter.  

Läs mer
Ateljevägen

Ateljevägen 2-28

Vi har utfört stambyte på utförande entreprenad på LOU-uppdrag från beställaren Fastighets AB Förvaltaren. Projektledare för beställaren var Projektbyrån. Arbetet omfattade byten av lägenhetsstigare samt tillhörande centraler. Även samtliga allmänna utrymmen omfattades även av entreprenaden. Omfattning ca 140 bostäder. Arbetet avslutades våren 2015.

Läs mer
Fasticon

Fasticon

Lokalombyggnad åt Humlegården Fastigheter. Vi har utfört lokalombyggnad på utförande entreprenad till Humlegårdens hyresgäst Fasticon.  

Läs mer