Kundprojekt

Vi arbetar ständigt med att hålla kunden i fokus och ser till att kunden alltid är med på resans gång, då vi anser att vår välgång härstammar ur kundens framgång.

Detta är ett urval av våra tidigare projekt.

Kunder

Ett larm som sitter på en vit vägg

Essve

Vi har installerat datanätverk, larm och passersystem på ESSVEs huvudkontor samt showroom i Kista. ESSVE är marknadsledande i Norden på infästningslösningar till bygg- och verkstadsindustrin.

Smaka på Stockholm

Smaka På Stockholm i Kungsträdgården är ett av Sveriges största årligen återkommande evenemang, som sedan start sammanlagt haft över 6,5 miljoner besökare. Här ställer restauranger och food-trucks ut, och många restauranger serverar prova på-portioner till lägre pris än vad de tar normalt. Sedan år 2001 har vi sett till att alla restauranger får kraft och belysning, så evenemanget kan genomföras.

Ett gäng med killar i byggkläder
En porttelefon uppsatt utanför en lägenhetsbyggnad

Brf Slätten i Tullinge​

Vi har utfört tele- och larminstallationer i bostadsrättsföreningen Slätten i Tullinge med 253 lägenheter. Totalt har vi installerat 70 st kortläsare samt 19 st bokningstavlor/informationstavlor.

Narva Communication

Vi har utfört lokalombyggnad på utförande entreprenad till Humlegårdens nya hyresgäst Narva Communication. Lokalen omfattar ca 900 kvm, kraft och belysning.

En tom, stor och ljus lokal.

Kontakta oss

info@denckert.se

Address: Sandsborgsvägen 52, 122 33 Enskede

Telefon 08 – 33 57 57