Laddbox & laddstationer för elbil

Våra certiferade elektriker installerar och monterar laddboxar för elbilar i hela Stockholm.

Marknadsledande laddlösningar för elbilar

Denckert installationer erbjuder installation och montering av laddboxar och laddstationer för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i hela Stockholmsområdet med omnejd. Med produkter från flera marknadsledande leverantörer och har vi lösningar för alla typer av behov och förutsättningar. Oavsett om ni vill installera en laddbox i hemmet, laddstationer för laddning av flera fordon samtidigt eller laddstolpar vid gemensamma parkeringar så hjälper vi er.

Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer där våra experter genomför undersökning och besvarar alla tänkbara frågor innan vi tar fram ett fast förslag för installation. Alltid med fokus på att hitta den bästa lösningen för just dig.

Vanliga frågor om elbilsladdning & laddboxar

På den här sidan besvarar vi vanliga frågor kring elbilsladdning och laddboxar. Läs mer här!

Sänk dina kostnader med investeringsstöd

När ni installerar laddstolpar och laddstationer så kan ni ansöka om investeringsstöd för laddbox och installation från Naturvårdsverket. Bidraget ges som ett engångsbelopp där ni kan få tillbaka 50% av kostnaderna för produkt och installation. Läs mer om stödet här!

Hör av dig till Adam för att boka en kostnadsfri konsultation redan idag.
adam.ring@denckert.se
070-774 49 51
Profilbild på en man med ljust hår i en skogsliknande miljö.
Adam, arbetsledare på Denckert

Våra tjänster

Laddbox & laddstation hemma

Vi erbjuder installation av laddbox & laddstationer för privatpersoner i hela stockholmsområdet med omnejd. Våra certifierade elektriker installerar laddbox för laddning av elbil hemma.

Laddbox hemma
Laddboxar för företag

Laddboxar för företag

Vi installerar laddboxar och laddstationslösningar för företag i hela Stockholmsområdet. Genom samarbete med flera marknadsledande leverantörer hittar vi en lösning som matchar företagets unika behov och förutsättningar.

Laddstolpar för BRF

Denckert Installationer installerar laddstolpar från marknadsledande leverantörer för bostadsrättsföreningar i hela stockholmsområdet. Vi möter era behov och förutsättningar.

Laddstolpar för BRF
En tecknad bild på två händer som skakar hand.

Miljö

Vi arbetar efter EIO-Q ledningssystem som är en branschanpassad lösning utvecklad av Elektriska Installatörsorganisationen EIO (branschorganisation). Ledningsystemet omfattar kvalitet, miljö, arbetsmiljö, elsäkerhet och är utvecklat för att följa rådande lagar och riktlinjer avseende kraven i ELSÄK-FS 2008:4 ISO 19001 ISO 14001

En tecknad bild på pengar.

Garanti

Vi garanterar att våra arbeten utförs på ett fackmannamässigt sätt och att produkter som vi levererar fungerar. I de fall då det uppstår fel med produkter som vi levererat sköter vi diskussionen med berörda leverantörer. Idag behandlas garantier enligt olika entreprenadsavtal respektive kundavtal. Exempel på avtal vi arbetar efter är: ABT06 AB04 ABS09 Hantverkarformuläret

En beskrivande bild på statistik.

Elsäkerhet

Innehavare av elanläggningar är enligt ellagstiftningen ansvariga över att rådande föreskrifter efterlevs. Detta kräver en kontinuerlig tillsyn av elanläggningen. Vi kan med vår servicegrupp tillse att just din anläggning följer ellagstiftningen. Ni kan tillsammans med oss teckna serviceavtal där ni kan få professionell hjälp med att leva upp till kraven.

Kontakta oss

info@denckert.se

Address: Sandsborgsvägen 52, 122 33 Enskede

Telefon 08 – 33 57 57