Referensprojekt

Vi arbetar ständigt med att hålla kunden i fokus och ser till att kunden alltid är med på resans gång, då vi anser att vår välgång härstammar ur kundens framgång.

Detta är ett urval av våra tidigare projekt.

En elektriker som installerar takvärme

Kunder

Belysning Skravelberget och Matrosen

Vasakronan, Stockholm light bureau och skönhetsrådet har arbetat fram ett förfrågningsunderlag som vi därefter arbetat fram bygghandlingar tillsammans med Vinnergi Borås i denna totalentreprenad. Arbetet som färdigställdes 2019, bestod av att montera belysning för att belysa och framhäva delar av fasaderna Matrosen och Skravelberget mindre längs Birger Jarlsgatan i Stockholm.

Stureplan vid nattetid
Dragningslistan-2_resize

Nyproduktion Dragningslistan

Vi har tillsammans med Andersson &Co i denna nyproduktion producerat 62st lägenheter med garage och en lokali botttenplan i attraktiva Hägerstensåsen.

Arbetet utfördes som en totalentreprenad där vi projekterade tillsammans med Vinnergi Borås.

Projektet färdigställdes under Q2 2022.

Birger Jarlsgatan 36​

På uppdrag av Teoge Fastighetsförvaltning utför vi ett projekt med att dra upp nya huvudledningar genom trapphuset till alla lägenheter.

Med tanke på fastighetens ålder och karaktär samt kvarboende hyresgäster kräver detta extra god planering och kommunikation för att pågående arbeten ska störa hyresgästerna så lite som möjligt.

Flerfamiljshus i storstad
Elektriker på Denckert Installationer

Smaka på Stockholm

Smaka På Stockholm i Kungsträdgården är ett av Sveriges största årligen återkommande evenemang, som sedan start sammanlagt haft över 6,5 miljoner besökare. Här ställer restauranger och food-trucks ut, och många restauranger serverar prova på-portioner till lägre pris än vad de tar normalt. Sedan år 2001 har vi sett till att alla restauranger får kraft och belysning, så evenemanget kan genomföras.

Essve

Vi har installerat datanätverk, larm och passersystem på ESSVEs huvudkontor samt showroom i Kista. ESSVE är marknadsledande i Norden på infästningslösningar till bygg- och verkstadsindustrin.

Larm som sitter på vit vägg innanför dörr
thumbnail_IMG_5731-2-1_resize

Narva Communication

Vi har utfört lokalombyggnad på utförande entreprenad till Humlegårdens nya hyresgäst Narva Communication. Lokalen omfattar ca 900 kvm, kraft och belysning.

Brf Slätten i Tullinge​

Vi har utfört tele- och larminstallationer i bostadsrättsföreningen Slätten i Tullinge med 253 lägenheter. Totalt har vi installerat 70 st kortläsare samt 19 st bokningstavlor/informationstavlor.

Elektriker Installerar En Glödlampa