Installation av porttelefon i Stockholm

Porttelefon finns i de flesta lägenheter, kontor och andra lokaler. Det är en enkel och trygg lösning som hjälper dig att hålla dörrarna stängda för obehöriga och därmed öka din säkerhet.

Hur fungerar en porttelefon?

Besökaren ringer upp via porttelefonen och den som svarar kan låsa upp dörren med hjälp av koppling till lås. Det kan även integreras dörrautomatik som styr öppning och stängning av dörren. Nuförtiden finns det flera olika lösningar du kan välja emellan. Allt från enkla porttelefoner med nyckeltagg till avancerade porttelefonsystem med kamera.

Vi erbjuder smarta lösningar för olika typer av porttelefonsystem. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss, allt från installationer i flerlägenhetshus till en porttelefon i en villa.
Olika typer av porttelefoner?
Just nu finns det flera olika porttelefoner ute på marknaden. Den enklaste porttelefonen monteras på utsidan av en port och kopplas till en svarsapparat på insidan. En sådan svarsapparat kan finnas både med och utan lur och har bara dörröppningsfunktion.

Mer avancerade porttelefoner har fler funktioner. De kan exempelvis öppnas med mobilen. Det finns också porttelefoner med kamera för att kunna både se och höra besökaren.

Porttelefon för lägenhet

Att ha en porttelefon i sin lägenhet är både smidigt och säkert. Du bestämmer själv om du vill släppa in besökaren eller inte. Det är också möjligt att installera en porttelefon med kamera för att både se och höra gästen innan insläppning. Porttelefon kan även kopplas till mobil vilket gör det möjligt att öppna dörren även om du inte är hemma. Detta är en bra lösning om du ofta behöver släppa in vänner eller familjemedlemmar i din bostad under din frånvaro.

Porttelefon för kontor

Behöver ni installera nya porttelefoner till företagslokalen? Oavsett om det ska kopplas till en enda dörr eller ingå i ett porttelefonsystem med flera dörrar så skräddarsyr vi en lösning för ditt projekt. Med hjälp av en porttelefon kan du snabbt och enkelt ge tillträde för behörig personal. Porttelefon är en smidig säkerhetslösning för företag där det till exempel inte finns någon bemannad reception. Stora företag brukar uppskatta porttelefoner med en inbyggd kamera för att kunna integrera den med övriga övervakningskameror i systemen och skapa en överblick av alla dörrar i lokalen. Den kan även utrustas med knappar för att lätt ringa upp ett särskilt rum i företaget.

Installation av porttelefon i Stockholm

Vi installerar porttelefon för både företag och privatpersoner i hela Stockholm. Vi erbjuder de flesta porttelefonsystem och hjälper dig hela vägen från planering till installation. Kontakta oss idag för en konsultation så hittar vi en lösning som passar just dina behov.

En tecknad bild på två händer som skakar hand.

Miljö

Vi arbetar efter EIO-Q ledningssystem som är en branschanpassad lösning utvecklad av Elektriska Installatörsorganisationen EIO (branschorganisation). Ledningsystemet omfattar kvalitet, miljö, arbetsmiljö, elsäkerhet och är utvecklat för att följa rådande lagar och riktlinjer avseende kraven i ELSÄK-FS 2008:4 ISO 19001 ISO 14001

En tecknad bild på pengar.

Garanti

Vi garanterar att våra arbeten utförs på ett fackmannamässigt sätt och att produkter som vi levererar fungerar. I de fall då det uppstår fel med produkter som vi levererat sköter vi diskussionen med berörda leverantörer. Idag behandlas garantier enligt olika entreprenadsavtal respektive kundavtal. Exempel på avtal vi arbetar efter är: ABT06 AB04 ABS09 Hantverkarformuläret

En beskrivande bild på statistik.

Elsäkerhet

Innehavare av elanläggningar är enligt ellagstiftningen ansvariga över att rådande föreskrifter efterlevs. Detta kräver en kontinuerlig tillsyn av elanläggningen. Vi kan med vår servicegrupp tillse att just din anläggning följer ellagstiftningen. Ni kan tillsammans med oss teckna serviceavtal där ni kan få professionell hjälp med att leva upp till kraven.