Jobba hos oss

Vill du bli en del av en stark arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter där personalen står i högsta fokus? Då är vi rätt för dig. Läs mer och ansök till några av våra lediga tjänster redan idag.

Elektriker på Denckert Installationer

Lediga tjänster

Redovisningsassistent & administratör

Nu söker vi en redovisningsassistent & administratör till huvudkontoret i Enskede, Stockholm. Ditt ansvar är kund- och leverantörsfakturahantering med tillhörande bokföring. Läs mer om rollen och ansök idag.

Serviceelektriker

Du utför servicearbeten inom Stockholmsregionen, med ansvar för kundkontakt, planering, utförande och uppföljning. I ditt team har du engagerade kollegor samt en driven arbetsledare som stöttar i planering och din yrkesutveckling. I rollen har du direkt kundkontakt och är flexibel och lösningsorienterad.

Elektriker till entreprenadgruppen

Tillsammans med engagerade kollegor arbetar du med installationsprojekt inom entreprenad. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs bra att jobba både självständigt samt i grupp. I rollen tar du del av bygghandlingar och tidsplaner och arbetar effektivt med ditt team.

Lendande montör till entreprenadgruppen

Som ledande montör i entreprenadgruppen är du involverad i processen från ax till limpa. Du deltar i projektering, etablerar kundkontakt, kalkyl, resursplanering av material och personal, resultat- och budgetarbete. Du ansvarar för en mindre produktionsenhet och ditt team som innefattas av ca 4-6 medarbetare, där du tillsammans med en arbetsledare driver teamet mot uppsatta mål.

Teletekniker

I rollen som teletekniker arbetar du med installationer och service av passersystem, kameraövervakning, inbrottslarm samt nätverksinstallationer med koppar och fiber. Du planerar arbetet och ansvarar för inköp och kundkontakt.