Solpaneler och energilagring till företag

Våra certiferade elektriker installerar och monterar solpaneler och energilagringslösningar för ert företag i hela Stockholm.

Solpaneler för företag

En solcellsanläggning är en investering i grön teknik som ger effektivare och mer hållbara lösningar för ditt företag. Vi på Denckert Installationer ställer höga krav på våra leverantörer och därför samarbetar vi endast med de stora elgrossisterna för att säkerställa leveranstider och tillverkarnas garantier.

För att ni ska känna er trygga med er investering, erbjuder vi nu en gratis mätning med FerroAmps energihubb vid installationen av er solcellsanläggning. Mätningen hjälper oss att granska er förbrukning och samla data för att skräddarsy den bästa lösningen för just era behov.

Kostnaden för FerroAmps energihubbs-mätning är normalt 14 900 kr, men är alltså helt gratis för er vid installation. En förutsättning för att göra mätningen är att det finns en ledig trefasgrupp och ett internetuttag som vi kan ansluta till.

Vi erbjuder kompletta installationer av solceller och produkter med lång garanti och hög kvalitet. Vi hjälper er att skräddarsy de bästa lösningarna för just er verksamhet.

Tveka inte att kontakta oss för mer information och rådgivning.

Energilagring med batteri för företag

För att få ut maximal nytta av din solcellsanläggning som företagskund, rekommenderar vi att komplettera med ett solcellsbatteri och ett elavtal som stödjer användandet. Med ett batteri kopplat till anläggningen kan du öka effekten och använda energin även när solen har gått ner.

Vi samarbetar endast med leverantörer av högsta kvalitet och vår partnerskap med Ferroamp garanterar detta. Vi erbjuder två olika typer av solcellsbatteri:

Hybrid:
Ett hybridbatterisystem använder samma växelriktare för att styra både solpanelerna och batteriet. Det sparar både utrymme och pengar. Batteriet laddas direkt från solpanelerna för att maximera effektiviteten. Vi erbjuder ett flexibelt hybridbatterisystem som kan lagra mellan 5kWh och 30 kWh.

Fristående:
Ett fristående batterisystem fungerar oberoende av växelriktaren. Det är en perfekt lösning om du vill lägga till batteriet till ditt solcellssystem i efterhand eller om du vill ha en specifik växelriktare. Vårt allt-i-ett-batteri är en kraftfull lösning som maximerar energilagringen i ett stilrent skåp.

Besök Ferroamps hemsida för att läsa mer om deras energihub och lagringsprodukter.

Hör av dig för att boka en konsultation redan idag

En tecknad bild på två händer som skakar hand.

Miljö

Vi arbetar efter EIO-Q ledningssystem som är en branschanpassad lösning utvecklad av Elektriska Installatörsorganisationen EIO (branschorganisation). Ledningsystemet omfattar kvalitet, miljö, arbetsmiljö, elsäkerhet och är utvecklat för att följa rådande lagar och riktlinjer avseende kraven i ELSÄK-FS 2008:4 ISO 19001 ISO 14001

En tecknad bild på pengar.

Garanti

Vi garanterar att våra arbeten utförs på ett fackmannamässigt sätt och att produkter som vi levererar fungerar. I de fall då det uppstår fel med produkter som vi levererat sköter vi diskussionen med berörda leverantörer. Idag behandlas garantier enligt olika entreprenadsavtal respektive kundavtal. Exempel på avtal vi arbetar efter är: ABT06 AB04 ABS09 Hantverkarformuläret

En beskrivande bild på statistik.

Elsäkerhet

Innehavare av elanläggningar är enligt ellagstiftningen ansvariga över att rådande föreskrifter efterlevs. Detta kräver en kontinuerlig tillsyn av elanläggningen. Vi kan med vår servicegrupp tillse att just din anläggning följer ellagstiftningen. Ni kan tillsammans med oss teckna serviceavtal där ni kan få professionell hjälp med att leva upp till kraven.