Laddbox hemma - Ladda elbilen med en egen laddstation

Våra certiferade elektriker installerar och monterar laddboxar för elbilar i hela Stockholm.

Installation av laddbox i hemmet

Ladda din elbil snabbare, effektivare och säkrare genom att installera en laddbox hemma. Denckert installationer erbjuder professionell installation och montering av laddboxar i hela Stockholmsområdet med omnejd.

Med lång erfarenhet och toppmoderna produktalternativ installerar vi laddstationer för elbilar med säkerheten i fokus. Alla laddboxar uppfyller kraven för laddning av elfordon, är anslutna till en dedikerad fas och har egna säkringar samt jordfelsbrytare. Våra installatörer är certifierade och använder alltid utrustning som är anpassad för ändamålet.

Typer av laddboxar

Vi arbetar med flera marknadsledande leverantörer för att säkerställa att rätt lösning installeras i rätt miljö. Oavsett om du önskar en enklare lösning, avancerad statistik och app-övervakning eller något däremellan så tar vi fram en lösning som passar just dig och dina förutsättningar.

Fördelar med egen laddbox

Att ladda bilen med en egen laddstation ger många fördelar. Dessutom kan du enkelt styra laddningen direkt i din telefon. Med en egen laddbox går laddningen upp till fyra gånger snabbare än om du använder ett vanligt vägguttag. Det är dessutom betydligt säkrare då vanliga vägguttag inte är skapade för den typen av belastning. Du kan också ladda din elbil smartare och själv styra laddningen oavsett var du befinner dig genom din telefon eller surfplatta.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Med det växande fokuset på eldrivna fordon finns det mycket att välja bland och att tänka på. För att förenkla och göra processen så smidig som möjligt genomför vi undersökning och konsultation på plats innan vi tar fram ett förslag för fast installation av laddbox. På så sätt kommer vi alltid fram till lösningen som passar ert nuläge bäst, givetvis helt kostnadsfritt.

Vanliga frågor om elbilsladdning & laddboxar

På den här sidan besvarar vi vanliga frågor kring elbilsladdning och laddboxar. Läs mer här!

Bidrag vid installation av laddbox

Läs mer om initiativet “Grön teknik” och hur du kan ta del av bidraget för de som installerar laddbox här.

Hör av dig för att boka en konsultation redan idag

En tecknad bild på två händer som skakar hand.

Miljö

Vi arbetar efter EIO-Q ledningssystem som är en branschanpassad lösning utvecklad av Elektriska Installatörsorganisationen EIO (branschorganisation). Ledningsystemet omfattar kvalitet, miljö, arbetsmiljö, elsäkerhet och är utvecklat för att följa rådande lagar och riktlinjer avseende kraven i ELSÄK-FS 2008:4 ISO 19001 ISO 14001

En tecknad bild på pengar.

Garanti

Vi garanterar att våra arbeten utförs på ett fackmannamässigt sätt och att produkter som vi levererar fungerar. I de fall då det uppstår fel med produkter som vi levererat sköter vi diskussionen med berörda leverantörer. Idag behandlas garantier enligt olika entreprenadsavtal respektive kundavtal. Exempel på avtal vi arbetar efter är: ABT06 AB04 ABS09 Hantverkarformuläret

En beskrivande bild på statistik.

Elsäkerhet

Innehavare av elanläggningar är enligt ellagstiftningen ansvariga över att rådande föreskrifter efterlevs. Detta kräver en kontinuerlig tillsyn av elanläggningen. Vi kan med vår servicegrupp tillse att just din anläggning följer ellagstiftningen. Ni kan tillsammans med oss teckna serviceavtal där ni kan få professionell hjälp med att leva upp till kraven.